top of page
alternatieve therapie

ALLE STRESS GLIJDT ZO VAN JE AF MET STRESS FORMATTING 

Heb je nood aan rust? Boek dan een sessie stress formatting bij Tarayogini.

Stress Formatting

WERP HET JUK VAN EMOTIONELE BLOKKADES AF

Last van stress is tegenwoordig een vaak gehoord probleem.
Stress kan veroorzaakt worden door externe factoren. Maar je kunt ook zelf aan de basis liggen van die stress. Bevind je je in een moeilijke situatie, dan ontwikkel je een manier om in die periode het hoofd te bieden aan je zorgen. Als die situatie je leven en denken gaat beheersen, dan wordt stress een patroon dat je conditioneert in je denken, voelen en handelen. Het gaat deel uitmaken van je fysiologisch systeem en belet je om vrijelijk en onbevangen in het leven te staan. De opstapeling van stress en daarbij horende remmingen tasten ten slotte je veerkracht en vitaliteit aan. Je wordt beheerst door lusteloosheid, angst en twijfel. En dat straal je ook uit.
Via Stress Formatting kan je loskomen van die opgeslagen stress. 
Bekijk de filmpjes wat Stress Formatting voor jou kan betekenen.

Opruimen wat je niet meer nodig hebt.

Verzachten wat pijn doet

Losmaken wat vast zit

WAT IS STRESS FORMATTING?

Stress Formatting is een methode die opgeslagen stresshoudende patronen ‘formatteert’ door het gebruik van combinaties van acupunctuurpunten. Je kan het vergelijken met het formatteren van een schijf van een computer of fototoestel. Deze wordt leeggemaakt en teruggebracht tot zijn oorspronkelijke toestand, zodat je opnieuw kan kiezen hoe je ermee werkt. De mens zit als het ware ook vol schijven die geformatteerd kunnen worden. Een holistische methode die Westerse en Oosterse concepten verenigt om emoties te transformeren en te groeien in bewustzijn.

Opgestapelde stress heeft een grote invloed op de kwaliteit van ons leven, op ons gevoel van ‘well- being’. De meeste mensen maken goede voornemens om anders met emoties om te gaan, om anders te gaan denken, het leven anders in te richten. Om meer vanuit hun kern te leven. Maar vaak blijft het bij goede voornemens. Een van de redenen daarvoor is dat de opgestapelde stress in ons systeem het moeilijk maakt om effectief de dingen anders aan te pakken. Het zijn psychologische fysiologische en energetische gewoontes, die door de plasticiteit van het brein sterke connecties gevormd hebben.

Wanneer deze stress houdende patronen geformatteerd worden, kan de persoon veel makkelijker bewust worden van de eigen patronen die stress veroorzaken, en daar effectief ook iets mee gaan doen.
Stress Formatting kan dus heel goed gecombineerd worden met het consulteren van een psycholoog, logopedist, kinesistherapeut…

Het korte termijn doel van Stress Formatting is de bevrijding van stress houdende patronen.
Het lange termijn doel van Stress Formatting is een gevoel van well-being, door een groei in bewustwording en gezondheid.

Wat is Stress Formatting
Anker 1
stress formating

VOOR WIE IS STRESS FORMATTING AANGEWEZEN?

Iedereen kan baat hebben bij stress formatting.
Al wie te maken heeft met spanningen die zijn doen en laten gaan beheersen en die er werk wil van maken om een oplossing te zoeken, kan bij Tarayogini terecht. Wat ook de oorzaak van die spanningen mag zijn…

Maar naast ontspannen, kan stress formatting je ook helpen om werkpunten aan te pakken of om een groeiend bewustzijn te verkrijgen.

Het symbool van Stress Formatting stelt de veerkracht voor van iemand die als het ware aan het dansen is, met de vereniging van de linker- en rechter lichaamshelft, de voeten op de grond en het hoofd naar de hemel.
Stress formatting is een ultieme vorm van ontspanning en is dus voor iedereen een aanrader.

Voor wie is SF

DRIE REDENEN WAAROM JIJ VOOR STRESS FORMATTING ZOU KIEZEN

3 redenen voor SF

OM JE TE ONTSPANNEN

Deze vorm van stress formatting werkt heel relaxerend.
Tijdens de behandeling zak je als het ware weg en ervaar je een zalig gevoel van ontspanning.
Dit is beslist ook een leuke geschenktip voor wie ervoor open staat.

OM BEPAALDE WERKPUNTEN AAN TE PAKKEN

Iedereen heeft wel bepaalde domeinen in zijn leven die hij zou willen aanpakken. Dit kan gaan over fysieke, emotionele, mentale of spirituele zaken. Vaak heb je wel inzicht en goede voornemens om bijvoorbeeld niet meer te piekeren, minder perfectionistisch te zijn, gezonder te eten… maar je gewoontes en patronen zijn zo diep geworteld dat je dit niet kan verwezenlijken. Misschien heb je steeds terugkerende spanningshoofdpijn of slaapproblemen door stress. Bemerk dat wij helemaal niet het probleem diagnosticeren en behandelen! Wij nemen enkel de stress weg, zodat evolutie en heling makkelijker verlopen.

Wij kunnen stress wegnemen bij werkpunten als:

slapeloosheid

faalangst

depressiviteit

relatieproblemen

allergieën

verteringsproblemen

spanningshoofdpijn

geheugenproblemen

concentratieproblemen

motorische problemen

niet goed in zijn vel zitten

ongelukkig zijn en niet weten waarom

traumatische herinneringen uit je kindertijd

hang naar perfectionisme

een drukkend gevoel in je borst- of maagstreek

drang naar suiker

bepaalde gewoontes willen afleren

stress in je nek en schouders

ademhalingsproblemen

opvoedingsvragen

OM EEN GROEIEND BEWUSTZIJN TE VERKRIJGEN

Misschien is het voor jou belangrijk om bewuster te leven, jouw leven in handen te nemen. Je kan via allerhande cursussen en meditatie dichter bij jezelf komen, en toch merken dat er bewuste of onderbewuste factoren een stok in de wielen blijven steken. Hier kan stress formatting een oplossing bieden, door de bewust en onbewust opgeslagen blokkades in diepe lagen te transformeren, zodat jij verder aan de slag kan met jezelf.

Hoe verloopt een sessie?

Een sessie Stress Formatting is meestal heel aangenaam. Het is een zachte, veilige en heel ontspannende methode, die tegelijkertijd ook heel efficiënt werkt.

Bij een eerste afspraak wordt een intakegesprek gevoerd om kennis te maken en stil te staan bij de verwachtingen en de vragen van de cliënt.
De sessie zelf vindt plaats liggend op een massagetafel, heel ontspannen.
Tijdens de sessie worden een aantal punten op het lichaam zachtjes aangeraakt. We noemen dit acu-holding. Dit zijn acupunctuurpunten, die door ons op een specifieke manier gebruikt worden om stress te laten wegvloeien.


Vaak gaan mensen dieper ademen tijdens de sessie, waardoor de stress nog beter kan wegvloeien.

Na de sessie is er nog een kort gesprekje, waarbij ruimte is om te praten over de ervaringen. Vaak gebeurt er vanzelf een vorm van bewustwording van oude herinneringen of patronen die nu losgelaten kunnen worden.

LAAT DE STRESS UIT JE LICHAAM EN GEEST VERDWIJNEN
MAAK EEN AFSPRAAK

Hoe verloopt een sessie

PRAKTIJKADRES

Tarayogini
Stationsstraat 120
9690 Kluisbergen

DUURTIJD:

60 min

PRIJS:

70 euro

Wij aanvaarden complimentencheques van Sodexo en Edenred

ANNULATIE

Mag ik vragen om ten minste 24 uur en graag meer dan 48 uur op voorhand te verwittigen als je niet op de afspraak aanwezig kunt zijn? Indien je niet op voorhand verwittigt, ben ik genoodzaakt de kostprijs van de sessie aan te rekenen.

Wat kost een sessie

REFERENTIES

“Maaike,

Ik begrijp nog niet wat je juist gedaan heb, maar het belangrijkste is dat ik het effect voel.  Mijn stress is er nog en ja de zorgen en een vaag gevoel van angst ook. Waar op ik mediteer. Maar de verlammende angst heb ik nog niet gevoeld. En dat maakt al het verschil, ik voel me vrijer, minder verkrampt en kan weer denken en
creatief zijn, waardoor ik weer oplossingen zie in plaats van vast te zitten. Het voelen is nog moeilijk, maar ik blijf oefenen.

Bedankt ! Ik ben blij dat je mijn levenspad kruist.

C

Diamond
Tarayogini (1035 van 315).jpg

LAAT DE STRESS UIT JE LICHAAM EN GEEST VERDWIJNEN EN BEL NAAR TARAYOGINI!

bottom of page