Alle stress glijdt zo van je af met stress formatting bij Tarayogini

Heb je nood aan rust? Boek dan een sessie stress formatting bij Tarayogini.

stress formating

Werp het juk van emotionele blokkades af

Last van stress is tegenwoordig een vaak gehoord probleem. Stress kan veroorzaakt worden door externe factoren. Maar je kunt ook zelf aan de basis liggen van die stress. Bevind je je in een moeilijke situatie, dan ontwikkel je een manier om in die periode het hoofd te bieden aan je zorgen. Als die situatie je leven en denken gaat beheersen, dan wordt stress een patroon dat je conditioneert in je denken, voelen en handelen. Het gaat deel uitmaken van je fysiologisch systeem en belet je om vrijelijk en onbevangen in het leven te staan. De opstapeling van stress en daarbij horende remmingen tasten ten slotte je veerkracht en vitaliteit aan. Je wordt beheerst door lusteloosheid, angst en twijfel. En dat straal je ook uit.

Wat is stress formatting?

Bij stress formatting willen we je bevrijden van stress. Net zoals bij een computer gaan we je als het ware herformatteren. Dat wil zeggen dat we alle opgeslagen stress en daarmee gepaard gaande negatieve gevoelens en gedachten gaan verwijderen, zodat je nadien weer optimaal kan functioneren.

Stress formatting is ontstaan uit de neuro-energetische kinesiologie en verloopt via acu-holding. Door het vasthouden van verschillende acupunctuurpunten op een welbepaalde manier kan alle stress uit je lichaam wegvloeien. Het maakt je geest weer vrij, geeft je opnieuw veerkracht en vitaliteit. Kortom, je ervaart een algemeen gevoel van geestelijk en lichamelijk welzijn.

Voor wie is stress formatting aangewezen?

Iedereen kan baat hebben bij stress formatting. Al wie te maken heeft met spanningen die zijn doen en laten gaan beheersen en die er werk wil van maken om een oplossing te zoeken, kan bij Tarayogini terecht. Wat ook de oorzaak van die spanningen mag zijn…

Maar naast ontspannen, kan stress formatting je ook helpen om werkpunten aan te pakken of om een groeiend bewustzijn te verkrijgen.

Het symbool van Stress Formatting stelt de veerkracht voor van iemand die als het ware aan het dansen is, met de vereniging van de linker- en rechterlichaamshelft, de voeten op de grond en het hoofd naar de hemel. Stress formatting is een ultieme vorm van ontspanning en is dus voor iedereen een aanrader.

Drie redenen waarom JIJ voor stress formatting zou kiezen

Om je te ontspannen

Deze vorm van stress formatting werkt heel relaxerend. Tijdens de behandeling zak je als het ware weg en ervaar je een zalig gevoel van ontspanning. Dit is beslist ook een leuke geschenktip voor wie ervoor open staat.

Om bepaalde werkpunten aan te pakken

Iedereen heeft wel bepaalde domeinen in zijn leven die hij zou willen aanpakken. Dit kan gaan over fysieke, emotionele, mentale of spirituele zaken. Vaak heb je wel inzicht en goede voornemens om bijvoorbeeld niet meer te piekeren, minder perfectionistisch te zijn, gezonder te eten… maar je gewoontes en patronen zijn zo diep geworteld dat je dit niet kan verwezenlijken. Misschien heb je steeds terugkerende spanningshoofdpijn of slaapproblemen door stress. Bemerk dat wij helemaal niet het probleem diagnosticeren en behandelen! Wij nemen enkel de stress weg, zodat evolutie en heling makkelijker verlopen.

Wij kunnen stress wegnemen bij werkpunten als:

 • slapeloosheid

 • faalangst

 • depressiviteit

 • relatieproblemen

 • allergieën

 • verteringsproblemen

 • spanningshoofdpijn

 • geheugenproblemen

 • concentratieproblemen

 • motorische problemen

 • niet goed in zijn vel zitten

 • ongelukkig zijn en niet weten waarom

 • traumatische herinneringen uit je kindertijd

 • hang naar perfectionisme

 • een drukkend gevoel in je borst- of maagstreek

 • drang naar suiker

 • bepaalde gewoontes willen afleren

 • stress in je nek en schouders

 • ademhalingsproblemen

 • opvoedingsvragen

Om een groeiend bewustzijn te verkrijgen

Misschien is het voor jou belangrijk om bewuster te leven, jouw leven in handen te nemen. Je kan via allerhande cursussen en meditatie dichter bij jezelf komen, en toch merken dat er bewuste of onderbewuste factoren een stok in de wielen blijven steken. Hier kan stress formatting een oplossing bieden, door de bewust en onbewust opgeslagen blokkades in diepe lagen te transformeren, zodat jij verder aan de slag kan met jezelf.

Stress formating logo

Laat de stress uit je lichaam en geest verdwijnen en maak een afspraak

Boek mij via deze link

Praktijkadres

Tarayogini
Stationsstraat 120
9690 Kluisbergen

Duurtijd:

60 min

Prijs:

65 euro

Annulatie

Mag ik vragen om ten minste 24 uur en graag meer dan 48 uur op voorhand te verwittigen als je niet op de afspraak aanwezig kunt zijn? Indien je niet op voorhand verwittigt, ben ik genoodzaakt de kostprijs van de sessie aan te rekenen.

referenties

“Maaike,

Ik begrijp nog niet wat je juist gedaan heb, maar t belangrijkste is dat ik het effect voel Mijn stress is er nog en ja de zorgen ook, en een vaag gevoel van angst. Waar op ik mediteer.Maar de verlammende angst heb ik nog niet gevoeld. En dat maakt al het verschil, ik voel me vrijer, minder verkrampt en kan weer denken en
creatief zijn, waardoor ik weer oplossingen zie in plaats van vast te zitten. Het voelen is nog moeilijk, maar ik oefen

Bedankt ! Ik ben blij dat je mijn levenspad kruist

C

Diamond

referenties

“Wat een zalige rust in je huis , je voelt je er onmiddellijk thuis komen , de zetelkes zijn zeer confortabel en ideaal voor het beginnende gesprekje !  


Eenmaal op de tafel ter behandeling , voel ik me rustig , je stelt ook je juiste vragen, terwijl je je testen doet ! De resultaten zijn verbluffend , ik dacht dat ik me kende , maar je ” raakt ” me met de juiste zachte woorden , wat er gaande is in mijn lichaam en in mijn leven en je duidt exact mijn voorbije of huidige problematieken aan ! Verrast ook dat het die invalshoek heeft , ik leer bij over mezelf , ik stel de dingen in een ander daglicht en kan er aan werken ! Het wordt als het ware ingeprent en zelfs nu , na 8 dagen let ik nog op bepaalde handelingen die terug in mijn systeem zouden sluipen , maar het belletje rinkelt , voordien NIET ! Ik was super moe na de behandeling , maar tevreden en zeer voldaan ,om wat ik bijleerde over mezelf , zonder psycholoog maar met jouw stress release ! Mijn fysieke klachten wipten er ook zowaar uit en het “waarom” der dingen werd me duidelijk ! Bedankt Maaike , je doet dit kei goed ! 


F. D.

Diamond

referenties

“Ik ben mama van 2 geadopteerde kinderen uit de Filipijnen. Mijn dochter was 1,5 jaar toen ze naar België kwam en ze had heel veel verlatingsangst.

Sinds een paar jaar ga ik met mijn dochter (toen 7 jaar oud) naar Maaike voor Stress Formatting, o.a. voor haar verlatingsangst. Mijn dochter vindt de sessies heel leuk en heel ontspannend. Ik ben heel blij dat ikmet mijn dochter bij Maaike terechtgekomen ben voor de Stress Formatting, want haar verlatingsangst is ondertussen al heel veel verbeterd.
Voordat we startten met de sessies bij Maaike durfde ik ‘s avonds nooit alleen (zonder mijn dochter)weg uit schrik dat ze wakker zou worden en zou panikeren dat ik weg was. Nu ben ik zelfs in oktober 2019 alleen meegeweest met Maaike naar Nepal op yogaretreat. Een paar jaar geleden zou ik dit nooit gedurfd hebben zonder mijn dochter, maar ik had er alle vertrouwen in dat het zowel voor moeder als dochter goed zou komen.

Maaike, ik kan jou nietgenoeg bedanken. Bedankt voor alles wat je al voor ons gedaan hebt !!!

S & R”

Diamond

Laat de stress uit je lichaam en geest verdwijnen en bel naar Tarayogini!