Getuigenissen

Stress Formatting:

Maaike,

Ik begrijp nog niet wat je juist gedaan heb, maar t belangrijkste is dat ik het effect voel 🙂
Mijn stress is er nog en ja de zorgen ook, en een vaag gevoel van angst. Waar op ik mediteer.
Maar de verlammende angst heb ik nog niet gevoeld. En dat maakt al het verschil, ik voel me vrijer, minder verkrampt en kan weer denken en creatief zijn, waardoor ik weer oplossingen zie in plaats van vast te zitten.
Het voelen is nog moeilijk, maar ik oefen 😉

Bedankt ! Ik ben blij dat je mijn levenspad kruist 🙂

C

 

Wat een zalige rust in je huis , je voelt je er onmiddellijk thuis komen , de zetelkes zijn zeer confortabel en ideaal voor het beginnende gesprekje !
Eenmaal op de tafel ter behandeling , voel ik me rustig , je stelt ook je juiste vragen, terwijl je je testen doet !

De resultaten zijn verbluffend , ik dacht dat ik me kende , maar je ” raakt ” me met de juiste zachte woorden , wat er gaande is in mijn lichaam en in mijn leven en je duidt exact mijn voorbije of huidige problematieken aan ! Verrast ook dat het die invalshoek heeft , ik leer bij over mezelf , ik stel de dingen in een ander daglicht en kan er aan werken ! Het wordt als het ware ingeprent en zelfs nu , na 8 dagen let ik nog op bepaalde handelingen die terug in mijn systeem zouden sluipen , maar het belletje rinkelt , voordien NIET !

Ik was super moe na de behandeling , maar tevreden en zeer voldaan ,om wat ik bijleerde over mezelf , zonder psycholoog maar met jouw stress release !
Mijn fysieke klachten wipten er ook zowaar uit en het “waarom” der dingen werd me duidelijk !

Bedankt Maaike , je doet dit kei goed !

F. D.

Stress Release privé:

“Vanuit mijn eigen leefwereld heb ik een zeer strikte, georganiseerde en rationele persoonlijkheid, zowel op privé vlak als op carrière vlak. Zelf leg ik de eisen voor mezelf zeer hoog, met als gevolg dat je dit op een bepaald moment niet langer kan volhouden. Ik begon alles in vraag te stellen. Kan ik de combinatie van een drukke job met 3 kinderen wel nog aan? Kan ik nog een stap hoger op carrièrevlak? Wil ik een volledige carrière switch? Wil ik wel nog samenwerken met mijn huidige business partner ? …

Ik was in een situatie gekomen waar het rationele denkpatroon mijn hele leven overheerste. Ik ben bijgevolg als een ‘stress konijn’ bij Maaike terechtgekomen.

Maaike deed me inzien dat er meer is… Het anti stress programma leerde me dat evenwicht of balans belangrijk is.

Het was voor mij een hele weg, van vallen en opstaan. Is dit wel voor mij ? Kan ik het opbrengen van de tijd hiervoor vrij te maken? … daar was mijn rationele kant weer.

Maaike overtuigde mij om vol te houden ! En dat zorgde ervoor dat yoga een deel van mijn leven werd. Het is geïntegreerd in mijn wereld en is een gewoonte geworden.

Ik voel mezelf veel opener, losser, rustiger en heb het gevoel dat ik de wereld aan kan !

Bedankt Maaike !!!”

S.

privé yogales, coaching en stress formatting:

Nick (34 jaar)

Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik graag de touwtjes zelf in handen hou, zelf zoveel mogelijk mijn leven in juiste banen probeer te sturen. Door een te snel veranderende leefwereld waar ik tot frustratie toe soms geen vat op heb. Door het stressvol leven (zowel professioneel als prive) sta ik altijd klaar voor iedereen die beroep op me doet. Het wegcijferen van mezelf omdat je vooruit MOET en het negeren van uitputtingssignalen hebben me op de rand van een burn out gebracht. Dit met ademhalingsproblemen tot gevolg. Sceptisch, maar teneinde raad heb ik bij Tarayogini aangeklopt.
Tarayogini bracht me tot inzicht dat het van levensbelang is op regelmatige basis stil te staan bij jezelf. Als het mijn gezondheid aangaat MAG ik soms wat egoistisch zijn en even tijd nemen om mijn balans tussen psyche en fysiek terug op peil te brengen. Zo kan ik mijn batterijen weer op laden. Deze manier laat mij toe, het leven op een andere manier te benaderen. Ik mijmer niet meer weg in mooie herinneringen(dankbaar), maak me niet al te veel zorgen meer over de toekomst (enkel problemen aanpakken als ze zich voordoen). Ik herken nu signalen van vermoeidheid en ga blijven beroep doen op Tarayogini om mijn evenwichtige balans tussen psyche en fysiek te bewaren
Ik leef nu bewuster in het heden en ga nu vooruit met mijn leven omdat ik het WIL.
Ik probeer elke dag te streven naar geluk want “Everyday is a new memory”.
Bedankt Tarayogini!

Privé Lu Jong, Tibetan Healing Yoga:

Karl

Al 15 jaar speelde ik met het idee om met yoga te beginnen. Een aantal initiaties konden mij niet echt overtuigen om er mee verder te doen. Na een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven, kwam het yoga-verhaal opnieuw in mijn hoofd. Nu wilde ik er echt wat mee doen.
Na wat zoekwerk kwam ik bij Maaike terecht. Ik gaf aan dat ik er nu echt wel wilde voor gaan. Ze begreep dat, en een eerste privé-sessie werd gepland. Wat me onmiddellijk een goed gevoel gaf was dat in een aantal sessies de basisoefeningen konden aangeleerd worden. Een heel rustige, persoonlijke aanpak gaf me het vertrouwen om me volledig te geven in de oefeningen. Iedere sessie voelde ik wat vooruitgang. Bijna iedere dag doe ik nog de oefeningen, ze voelen ook helemaal niet aan als iets ik wat ik moet doen. 
Ik doe ze omdat ik er mij goed bij voel. Nu volg ik ook nog groepslessen. Voor mij een perfect aanvulling op de privé-sessies.