Hoe ziet een sessie eruit?

 

In een sessie zoek ik naar de stress houdende patronen, emoties en gedachten die zich vastgezet hebben in fysiologische processen.

foto stress formatting

Een sessie Stress Formatting is meestal heel aangenaam. Het is een zachte, veilige en heel ontspannende methode, die tegelijkertijd ook heel efficiënt werkt.

Bij de eerste afspraak is de kennismaking belangrijk. Wie ben je en wat verwacht je? Zit je ergens mee? Heb je vragen over de methode?

De sessie zelf vindt plaats liggend op een massagetafel. Je hoeft enkel je schoenen en bril uit te doen. Als je dit graag hebt, word je toegedekt met een dekentje.

Tijdens de sessie worden een aantal punten op het lichaam zachtjes aangeraakt. We noemen dit acu-holding. Dit zijn acupunctuurpunten, die door ons op een specifieke manier gebruikt worden om stress te laten wegvloeien.

Vaak gaan mensen dieper ademen tijdens de sessie, waardoor de stress nog beter kan wegvloeien. Meestal voelt de persoon zich heel ontspannen tijdens de sessie, en achteraf is er een gevoel van verhoogde vitaliteit en veerkracht.

Mensen vertellen soms dat er vanzelf een vorm van bewustwording optreedt, waardoor oude herinneringen of patronen nu losgelaten kunnen worden.