Getuigenissen stress formatting

Maaike,

Ik begrijp nog niet wat je juist gedaan heb, maar t belangrijkste is dat ik het effect voel ?
Mijn stress is er nog en ja de zorgen ook, en een vaag gevoel van angst. Waar op ik mediteer.
Maar de verlammende angst heb ik nog niet gevoeld. En dat maakt al het verschil, ik voel me vrijer, minder verkrampt en kan weer denken en creatief zijn, waardoor ik weer oplossingen zie in plaats van vast te zitten.
Het voelen is nog moeilijk, maar ik oefen ?

Bedankt ! Ik ben blij dat je mijn levenspad kruist ?

C

 

Wat een zalige rust in je huis , je voelt je er onmiddellijk thuis komen , de zetelkes zijn zeer confortabel en ideaal voor het beginnende gesprekje !

Eenmaal op de tafel ter behandeling , voel ik me rustig , je stelt ook je juiste vragen, terwijl je je testen doet !

De resultaten zijn verbluffend , ik dacht dat ik me kende , maar je ” raakt ” me met de juiste zachte woorden , wat er gaande is in mijn lichaam en in mijn leven en je duidt exact mijn voorbije of huidige problematieken aan ! Verrast ook dat het die invalshoek heeft , ik leer bij over mezelf , ik stel de dingen in een ander daglicht en kan er aan werken ! Het wordt als het ware ingeprent en zelfs nu , na 8 dagen let ik nog op bepaalde handelingen die terug in mijn systeem zouden sluipen , maar het belletje rinkelt , voordien NIET !

Ik was super moe na de behandeling , maar tevreden en zeer voldaan ,om wat ik bijleerde over mezelf , zonder psycholoog maar met jouw stress release !

Mijn fysieke klachten wipten er ook zowaar uit en het “waarom” der dingen werd me duidelijk !

Bedankt Maaike , je doet dit kei goed !

F. D.