Omdat kosten verbonden aan stress en ziekte hoog zijn, bieden zowel profit als non-profit organisaties werknemers steeds vaker de kans zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Ikzelf, Maaike Decock, heb 10 jaar gewerkt in een middenkaderfunctie in een bijzonder stressgevoelige omgeving en ik heb zelf ervaren wat een burn-out met iemand doet.

Ik heb gezien hoe moeilijk het is om de signalen van een burn-out te detecteren, alleen het topje van de ijsberg is vaak zichtbaar, ook voor de omgeving.
Stress en burn-out zijn nog té vaak taboe.

Mijn persoonlijke zoektocht naar middelen om mezelf te helpen brachten mij in contact met Oosterse technieken.

Mijn jarenlange ervaring als coach en leidinggevende in de bedrijfswereld en mijn opleidingen in yoga, ademhalingstechnieken, mindfulness, tibetaanse geneeskunde, … combineer ik vandaag in mijn Stress Release Program en maken mij dé ideale persoon om deze technieken praktijkgericht te brengen binnen uw bedrijf.
Daarnaast heb ik in mijn 4-jarige opleiding als Stress Formatting Practicioner mijn eindwerk ook geschreven rond Burn-out.

Daarom heb ik binnen Tarayogini programma’s ontwikkeld om het zakenleven en meditatie/yoga met elkaar in verbinding te brengen. Dit om de balans te herstellen tussen de werkende en de ontspannende mens. Deze programma ’s maken een mooie brug tussen Oost en West.

Oosterse technieken met de insteek van een Westerse bedrijfscoach.

Tarayogini rijkt het menselijk kapitaal van uw onderneming eenvoudige tools aan, creëert verandering en zorgt voor een betere balans.

Het programma aanbod bestaat uit:

 • Stress Release Program:
  Het Stress Release Program bestaat uit 4 modules: Fysical (aandacht in beweging), Energy (aandacht in ademhaling), Mindset (aandacht in gedachten) en Mindfulness (aandacht in meditatie).
  Dit programma kan zowel individueel of in groep gevolgd worden. Er worden eenvoudige self-coaching technieken aangeleerd.
  Hierdoor kan je om het even waar en wanneer het stress niveau laten zaken.
 • Education (Lu Jong Teacher – basic):
  Het doel van deze opleiding is om mensen te certificiëren in het begeleiden en aanleren van eenvoudige bewegingen. Deze bewegingen (Lu Jong) zijn een grote meerwaarde voor mensen die te kampen hebben met stress.
  De gevolgen van stress, voor de gezondheid en de persoonlijkheid, worden op vandaag onderschat.
  Deze opleiding kan een mooie hoeksteen zijn in uw stress-en energiemanagement beleid.
 • Fit@your desk:
  Het fit@yourdesk programma werkt preventief voor muscoskeletaire aandoeningen.
  Tijdens een workshop van 3 uur leren uw medewerkers hoe ze via eenvoudige oefeningen hun lichaam fit en gezond kunnen houden.
 • yoga@work:
  Workshop van 3 uur waarin 6 yogaoefeningen alsook ademhalingsoefeningen worden aangeleerd.
  Deze workshop richt zicht tot alle medewerkers die hun energiepeil willen verhogen en stress (fysisch en psychisch) in hun lichaam willen verminderen en voorkomen. 
 • Teambuilding: Diverse mogelijkheden voor teambuilding zowel in topics als in tijdsbestek.

Voor meer informatie en/of een prijsofferte:
Neem contact op met Maaike Decock via maaike@tarayogini.be of op 0032(0)477.79.50.23